Post by cattrichidistglas on Mar 1, 2022 8:34:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами бъг скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter 2022 version ▞▞▞
без предизвикателна игра..просто нормална игра।няма никаква дестинация.всички нива са много много лесни।затова не харесвам тази игра
泡泡射擊 休閒 ubs
страхотно забавление като промяна от Block Puzzle.Благодаря.
Bubble Shooter Alkalmi yhcg
Не мога да намеря играта си в телефона с iOS
Egg Wars Kalandjátékok qrh
Мисля, че е добра игра за възрастни хора... Баба ми е обсебена от нея 😂 Но хората от това поколение предпочитат по-вълнуващите игри
Готина игра, но се заби
Супер е!
Bubble Shooter Εύκολα btmw
Той е пристрастяващ, но и освобождаващ стрес. Стана ми навик да анализирам всяка ситуация от живота, преди да реагирам сляпо. Добре свършена работа........
Играта е забавна и обикновено нямам нищо против рекламите, но има и такива, така че вероятно ще деинсталирам тази игра.
Обичах тази игра, но сега останах на ниво 300 и не мога да играя повече, не мога да намеря друго ниво. Също така за много добавки.
Между добавянията създава проблем
Страхотен
Наслаждавам се на играта, но получих всички птички безплатно, но играта ще бъде само.дайте ми 2 звезди на някои нива и 3, където мехурчетата са повече. Играя като ги спуквам по пътя, до върха.??
Забавно е в тази игра и е толкова интересно, че децата ми също играят тази игра, моля, изтеглете тази игра и се забавлявайте, никога не деинсталирайте тази игра.
Това е забавно, докато не излязат всички реклами. Това приложение не е достатъчно добро, за да гледа 30-секундни реклами на всеки кръг и не виждам къде можете да елиминирате реклами за няколко долара
Нямам нищо против да изключа рекламите, но тази игра има повече реклами от всяка игра, която съм играл. за мен не е достатъчно предизвикателство да ги търпя
Защо повтаряте играта. Когато едно ниво е завършено, трябва да преминете към следващото ниво. Но нивото се повтаря от само себе си. Загуба на време
Повече реклами от всичко друго, отколкото да играете играта
Обичайте играта. Всеки път, когато стигна до 3410, проклетата игра остава там. И не отивай никъде. И трябва да напусна играта И това ме вбесява.
Отказвам се от игрите с много реклами и неможе да играете много лошо пускайте по малко реклами
Добра игра за всички възрасти ..Амелия. пробвам. Luv g
Моля, оправете проблема!!!! Когато нивото достигне 1k плюс, играта продължава да спира...... При това продължава да се рестартира...... Моля, оправихте го!!! Поправих го!!!!
Наистина се нуждая от помощ. Преди няколко дни станах преди няколко дни и включих компютъра си, всичките ми игри бяха изчезнали, както и преките пътища, които все още сме там, но те бяха черни и бели и не ефективни. Наистина се нуждая от помощ за това обратно, казва нещо за моята SD карта, която моята SD карта е включена в таблета, доколкото знам. Как мога да получа нещата, за да се върна, така че мога да изтегля отново игри, без да ги изчезват Благодаря ви, че можете да дадете
Това е много най-лошата игра, защото ако играя в едно ниво 2 пъти, тогава вие премахвате номера, който играя 2 пъти 😕😕😒👿💔
(Вълнение) Поддържа мозъка ви на върха на нещата.
Приятно,забавно ,отморяващо .
Не мога да получа три звезди на ниво 396😤
Не е съвместим с моята операционна система. Продължих да замразявам телефона си
Изчерпаха нивата. Предполагам, че съм в края на играта. За кратко. Необходими са повече нива.
Твърде лесно. Никога не става трудно, докато се движите нагоре по линията. Прекалено много реклами, едно и също нещо отново и отново. Може да намали броя на рекламите наполовина, лесно да намали броя на рекламите
Bắn bong bóng Thông thường ysde
Права игра, гладка игра. Обърнете внимание на детайлите. Кара те да мислиш.
Рекламите са в повече