Post by cattrichidistglas on Mar 1, 2022 8:31:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Arrow War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Arrow War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neograničeni novčići ▞▞▞
▞▞▞ Arrow War 2022 version ▞▞▞
Pristojna igra, lijepa i ugodna za samo sjediti i gađati stvari strijelama
Dobra igra, ali gledanje reklama za dobivanje prsa je dobro, ali je teško dobiti veteransku škrinju jer mogu dobiti samo jednu od njih u jednom danu:(
zabavno je i izazovno i glupo
Ova igra pati od nedostatka neke vrste značajke automatskog spremanja. Izgubio sam SATI igranja nakon zatvaranja aplikacije i kasnijeg povratka igri. Deinstaliranje osim ako se ovo ne riješi jer imam bolje načine da provedem svoje vrijeme.
Nekako se ponavlja
Gumb Postavke ne reagira na dodir, stoga se ne može isključiti.
Dobra igra, ali stalno ne daje nagrade za prsa ili afk dobitke. Već deinstalirano.
Dobio sam grešku i natjerao me da se restartujem
Sve što ŽELIM je događaj uživo
Arrow War Lomu spēles lta
Guerra de Flechas Juegos de rol ixn
Najbolja igra ikad 😎ᕦ😎ᕤ ᕦ😎ᕤ ᕦ😎ᕤ
Dosadna igra
pristojan
VAL 33 JE NEMOGUĆ
Ova igra je malo pokvarena, upravo sam napustio igru i kada sam došao, ponovo sam pokrenuo na valu jedan i sve moje strelice su nestale, dajem joj 4 pokretanja, super je igra, ali ova ima neke greške poput moje, sav moj napredak se ponovo pokrenuo, molim popravi ovaj
Originalna ideja igre, zabavna mehanika, šašava crtana grafika. Sjajna igra!
Dobra igra jer je dobra
Mislim da biste trebali dodati gumb za preskakanje bitke ili gumb za brisanje bitke u tamnici jer gubi previše vremena za 20 bitaka svakih 10 sati
Želio bih vidjeti više sadržaja u budućnosti.
To je zabavno
Lijepo
To je dobra igra
Bit će to zabavna igra, ali mi daje prisilne dodatke koji nisu dopušteni
Potrebno je više sadržaja i nadogradnje koje je prejednostavno da biste maksimalno iskoristili i pobijedili sve razine ne ostavljajući vam ništa za raditi
Zabavno je i dugotrajno
Igra je prilično zabavna, a sustav za nadogradnju uključuje fluidan i brz, ali je rezolucija na mobilnom uređaju malo neugodna, posebno prije nego što možete automatski ciljati.
Sjajna igra, iako kasnijim valovima treba vječnost da završe, učinite nešto.
Dobra igra ali. The. Dnevne, tjedne i posebno mjesečne misije. Nemojte resetirati. Kako bi trebali. Raditi. Sve, ali ne samo tamo. Postaje dosadno. I kupnje. Jesu li precijenjeni previše apsolutna plaća da bi stvarno pobijedili
Meh, ponor vremena
Arrow War Igranje uloga dxj
To je sjajna igra, ali kada sam svoju strijelu nadogradio na legendarnu, stvarno sam želio staviti svoj ultimativni runestone u nju, ali već je imao jedan postoji li način da ga skinem?
Prilično dobro, ali stvarno mljeveno, ali postaje lakše s brzom nadogradnjom naprijed.
Još uvijek mala greška isključuje igru kada pokušam gledati gacha oglas, ali što se tiče drugih stvari, stvarno je odlična igra
Loš engleski. To je generička igra obrane od zida, a postoje i druge bolje napravljene.
Arrow War Hry na hrdinov uqae
Bubble Bird Rescue 2 - Shoot! Casual lmk