Post by cattrichidistglas on Mar 1, 2022 8:19:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cinema 14: Thrilling Mystery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cinema 14: Thrilling Mystery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sukčiauja daugiau taškų ▞▞▞
▞▞▞ Cinema 14: Thrilling Mystery 2022 version ▞▞▞
Oho...Ieškau gerų siaubo žaidimų ir pagaliau radau..Niekada nemaniau, kad mane išsigąs šis žaidimas, nors esu žaidęs kitus siaubo žaidimus, išskyrus šį...The Jumpscares Got Aš...Ir..Istorijos linija yra nuostabi..Norėčiau, kad galėčiau paremti kūrėjus, kad būtų sukurtas dar vienas skyrius...bet kokiu atveju norėčiau rekomenduoti šį žaidimą savo draugams...Jūs, vaikinai, nusipelnėte mano 5 žvaigždučių. .Norėčiau, kad man pavyktų 10/10...😂
man patinka šis žaidimas.. ačiū, kad jį sukūrėte.Man labai patinka šis žaidimas 😍😍💖💖 laukiu kito skyriaus 💖💖
Esu įstrigęs 5 lygyje tiek daug bandžiau atrakinti derinį, bet nepavyko, bet apskritai buvo malonu žaisti ir rekomenduoju žaisti visiems
tamsūs koridoriai 1
Siaubo! Iššūkį keliantis ir sukeliantis priklausomybę. Nuolat turėjau žąsies kojeles. Puikus pasakojimas/menas/žaidimas. TAČIAU. Šis žaidimas TAIP SUNKUS, kad negaliu tęsti. Gaila, nes man tai patinka ir taip į jį investavau, todėl pasiekiau ch9 (paskutinį kartą) ir noriu žinoti, kas atsitiks. Galvosūkiai yra absurdiškai sunkūs iki pabaigos. Vieno buvo neįmanoma išspręsti, turėjau jį ieškoti, o žmogus atspėjo ir pasakė, kad neįsivaizduoja, kaip gauti atsakymą iš įkalčių.
Per daug skaityti, nepakanka žaisti
Puikus žaidimas, man labai patiko
Kitas lygis man patinka šis žaidimas
Patiko žaidimas, istorija labai įdomi!!
Cinema 14: Thrilling Mystery Pustolovske igre tto
nepakartojama patirtis✨patiko✨
Tai labai baisu. Aš to nepadariau per daug įžūlus, bet tai nėra bjaurybė 😂
Aš tiesiog žaidžiu šį žaidimą.Žmogau, man tai tikrai baisu. Istorija pilna siaubo paslapties. Tikrai mano tipas, bet šis žaidimas yra sudėtingesnis. Kiekvieną kartą, kai groju, visas mano protas sutelktas į telefoną, lol. Jei mėgstate vaizdinius romanus ar siaubo filmus, žaiskite šį žaidimą! Šiuo metu esu 3 skyriuje. Istorija įdomi, bet man labiau rūpi pabaiga ir kelios pabaigos? Sužinosiu, kokią pabaigą gausiu, kai išvalysiu šį žaidimą.
Būtų buvę geriau, jei tą ribotą laiką būtų galima valdyti iš nustatymų arba šiek tiek sulėtinti , tam, kam anglų kalba nėra gimtoji, reikia daugiau laiko skaityti
不错,满有挑战性的游戏
Linksmas žaidimas su daugybe baisių, skiriu 5 balus iš 5, nes kodėl gi ne, tai tikrai geras žaidimas, gražus ir sultingas, tai tikrai smagus, tai panašus į žaidimą, kuriame bakstelėkite daiktus ir taip, bet aš įstrigau iš vienos dalies ir aš nesugalvojau, kaip tai padaryti, todėl manau, kad klaida, tiesą pasakius, nebūtinai žinau, bet kad ir koks būtų žaidimas
Pats žaidimas buvo lengvai suprantamas. Istorija nuostabi ir net negali pasakyti, kas bus toliau. Visa kita buvo išskirtinė, išskyrus dalį, kur ji vėluoja ir sugenda. Norėčiau pagroti dar kartą, kad rasčiau daugiau pabaigų. Tęsk gerą darbą!
Nuostabi istorija.. Puikus žaidimas
Žaidimas yra nuostabus, bet viskas sustingo ir mano pažanga buvo prarasta, kai atidariau kombinacijų dėžutę pirmame kambaryje. Tikrai nuviliantis.
Man patinka šis žaidimas. Menas ir istorija yra nuostabūs. Vienintelė problema, kurią radau, buvo tada, kai bandžiau grįžti į savo patikros tašką, ekranas dažnai tiesiog liko juodas arba mane išstumdavo iš žaidimo. Nežinau, ar tai tik kažkas negerai su mano telefonu, ar tai iš tikrųjų žaidimas. Be to, tai visai gerai. Rekomenduočiau ir kitiems EDIT: Gerai, dabar veikia. Ačiū už jūsų pagalbą. Atsiprašau už pavėluotą atsakymą, aš dariau ką nors kita.
Linksmas krepų žaidimas, graži istorija chp
Atsisakiau bandyti žaisti šį žaidimą po to, kai jis du kartus iš eilės sudužo iš skelbimo.
Man labai patinka šis žaidimas, bet problema ta, kad jis per vėluoja. Negaliu rasti būdo, kaip sumažinti atsilikimą, net jei esate prisijungę prie interneto. Taip pat skelbimai kiekviename skyriuje yra, atvirai kalbant, mane tai erzina. Ar galite rasti būdą, kaip išspręsti šią problemą, net jei jūsų telefonas yra žemos klasės įrenginys?
Įdomus...
Cine 14 - Misterio original del horror Escape Aventura urck
Išgąsdinau, kad daugiau niekada nežaisiu siaubo žaidimų. Man labai patinka šis žaidimas, nemanau, kad kiti gali varžytis dėl šio pagrindinio kūrinio.
tu malaizietis?
Jis sugenda per daug, per daug, mane tai tikrai erzina, kitaip tai puikus žaidimas
Cinema 14: Thrilling Mystery Dobrodružné iwis
Šis žaidimas yra labai geras, bet skelbimai erzina, tikrai negaliu skųstis, nes šis žaidimas yra nemokamas. Istorija yra puiki, meno stilius yra geras, o žaidimo siaubo aspektas taip pat yra gana geras, kartais man buvo sunku.
Taip baisu žaisti, bet man tai patinka, aš tiesiog negaliu rasti rakto ant medinės dėžutės antrame skyriuje. Taigi aš perskaičiau keletą atsiliepimų ir vis tiek negalėjau suprasti.
Fantastiškas siaubo žaidimas su istorija. Tinkama šokių baimės ir baimės intensyvumo pusiausvyra. Istorija įdomi, nes pritraukia skaitytojų smalsumą žaisti. Turite greitai bakstelėti kai kuriuos dialogus ar likimo ratą, kuris kartais gali būti sunkus.
Norėčiau žaisti šį žaidimą, tačiau jis užsidaro netrukus po to, kai pagrindinis veikėjas įbėga į tamsų koridorių. Skaitydamas atsiliepimus žinau, kad čia yra skelbimas, bet jo negaunu ir žaidimas tiesiog užsidaro. Vėl atidarius, įkeliamas pagrindinis meniu.
Man patinka šis žaidimas geriausias žaidimas, kurį esu žaidęs kurį laiką, bet tinkamai įstrigo pfiens numerio kodą ir negaliu jo gauti. Bet be įstrigimo puikus žaidimas!! Dar kartą dėkoju, bet tai vienas sunkiausių galvosūkių, kurio man nepavyko išspręsti! Ką reiškia veido simbolis kodo pabaigoje 😀 Dar kartą ačiū už jūsų pateiktą pagalbą. Bet nors iš esmės davei visą numerį, aš vis tiek negaliu jo gauti, todėl turėsiu pasiduoti 🤔😭
Art of War: Legions ስልት oqp
Labai geras žaidimas ir man primena „Clock Tower“ ir šį japonų detektyvinį siaubo žaidimą „Super Nintendo“.
😊👌