Post by bansricharjumpwest on Feb 11, 2022 23:22:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brawl Stars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brawl Stars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ немає реклами ▞▞▞
▞▞▞ Brawl Stars 2022 version ▞▞▞
Зоряна бійка на iPhone Завантажити | mob.org
Я почав грати в цю гру в день її виходу, оскільки хотів змінити Clash Royale. Спочатку гра була веселою, але за останній рік або близько того вона стала сміттям. Зіставлення є жахливим, оскільки це призведе до рівня 1 проти рівня 9. І кількість гравців, контрольованих ботом, стала гіршою. На мою думку, не завантажуйте цю гру.
А чому уменя 7 предметов а 2 не маргає І кстаті спс за сенди томущо до ето во леги не була
Game of Warriors Стратегически reml
Одна зірка.. сватання жахливо для 550+... Я постійно отримую "доступне оновлення", але немає жодних оновлень, коли я приходжу до оновлення... тому я просто вимкнений з гри через уявне оновлення...
Колись було приємно. Поки їхня бізнес-ідея не стала «принести нового переможного персонажа в гру на деякий час, а потім зруйнувати його через місяць». Достатньо, щоб люди придбали цього веселого та владного персонажа на деякий час і знищили його. Певних персонажів більше не можна грати, оскільки вони продовжують нерфувати. Це неправильний спосіб мислення, щоб створити збалансовану гру. Я витратив на це щонайменше 300 годин. Нарешті дійшло до того, що мені це більше не подобається. Для цілей, які не залежать від мене
ГРОМ ДЕРЬМИЩЕ УДАЛИТЕ
У МЕНЯ ПРОПАЛИ КРИСТАЛЛИ!!! У МЕНЯ БИЛО 173 КРИСТАЛЛА , Я ТРЕБУЮ ЧТОБЫ МНЕ ДАЛИ БЕСПЛАТНО 134 КРИСТАЛЛА!!! ПОТОМУ ЧТО Я КУПИЛА 170 КРИСТАЛЛОВ!!!!!
Гра гівно, но там є щось класне. Але бабо квас ахахахаххххахахахахахахахахахахахахаххахахахахахахаахахахахахахахахахахахаххахахахахахахазхааххвхвхввххвхвхвхвхвхвхвхвхвхввхвххахахахахахахахахахахахахахххвхазахвхвдвхвххахвхвхвзвхвзвхвхвхвххвхвхахвхвхзазахааїахахахахахвєвєхахахахахахахахххааххааххажазахзхахх !!!!!!!!!!!! аахаххаххаєаюаьавххахахавхвхвххвхвххвхвхвххвхвхвхах !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! І дуже класна гра! Ця гра вб'є вас!!!!!!!🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
відеогра для мобільних пристроїв жанру екшн, розроблена та випущена компанією Supercell. Глобальний реліз відбувся 12 грудня
На жаль, через деякий час вона стає нудною та повторюваною. Я граю з часів бета-версії на iOS і знову перейшов на Android на глобальній, але вгадайте, що в грі зовсім не змінилося, єдине, що ви продовжуєте додавати, це нові бешкетники ніби це зробить гру новою... Якщо ви хочете відновити гру, додайте постійні моди, не робіть їх обмеженим часом...
Додайте українську мову 🇺🇦🇺🇦🇺🇦
Це, мабуть, одна з найкращих мобільних ігор, у які я коли-небудь грав. Дуже весело грати самому, а ще краще з парою друзів. Великий вибір режимів, багато бешкетників для використання та багато скінів для бешкетників, змагальна гра на високих рівнях та інші речі, які просто приголомшливі та викликають звикання. Завжди є що зробити або що отримати, і гра постійно оновлюється, щоб забезпечити найкращий досвід. Дуже рекомендую це всім.
Це весела гра, мені дуже подобається. Це просто велика бійка і мега-коробки, з яких неможливо отримати бешкетників. Я, мабуть, відкрив 3 або 4 мега-коробки за день і не отримав гарного бешкетника! Це несправедливо.
В цілому гра хороша, але є якою проблемою, які відбивають бажання грати. Наприклад, одна з них це різноманітний візуальний і реальний розмір атаки, персонаж не коситься вибуху Брока або удару Френка, не отримує повний урон, хотілося, щоб урон або зменшився або взагалі не проходив. Вторая це не рівномірний підбор, якщо в режимах 3 на 3 з цим можна як-небудь грати, то в Столкновенні, коли у мене є тільки зв'язна сила, щоб у 80% моїх врагів вже є снаряження. Хотелось бы исправления!
Ідея хороша навіть ворон і сенди випали і зроби можливість робити свої емоджі з фотки та улучшити блавлера генерал гавс
Екшн · ATB Arena · Garena Free Fire · Impostor Survival - Crewmate hide and seek · Brawl Stars · Hit Master 3D: Великий шпион · Among Us · Imposter Killer · PUBG: NEW
Ця гра стала супер платою, щоб виграти, якщо ви дбаєте про трофеї. Ви побачите повний рівень 10 у діапазоні трофеїв 200-300. Моя бджола першого рівня, і я давно досяг її 380. Тепер у кожну гру, в яку я граю, я знаходжуся в невигідному становищі.
Не так добре, як раніше, Нові персонажі безглузді та невигадливі. Проблеми зі з’єднанням навіть із 5g ... після завершення сезону немає стимулу грати за великі бокси... зараз це відстойно.
Для мого досвіду це було погано для користувальницьких карт для дуету та гаджетів gales twister, це змушувало мене бездіяти, коли шторм затиснув мене в кутку й сказав, що не працює
Фу ужасна гра команди не рівні, і неможливо підключити суперсел бо у вас немає клавіатури, і все лагає бо ви бебрососи зробили нечесні команди, і взагалі, я пішла дивитися гаррі поттера, не буду витрачати свій час на ваші дибільні ігри.
Я граю в цю гру більше року і мені подобається. Єдине, що стосується оновлень, так це те, що спорядження дійсно важко отримати, особливо для безкоштовних гравців, і прогрес триватиме вічно. Але крім цього, клубні ліги чудові, а все інше про оновлення/гру
Brawl Stars Hành động ply
Досить хороша гра з фіксованим скиданням рангу та silverbullet, але у вас є ідеальна мережа Інтернету, і вона повинна поєднати вас із дуже далекими серверами, тому що навіть якщо у мене хороший Wi-Fi, я відстаю від сміття
Це просто дуже крута гра, але так, щоб класові дні війни були довгі
Мені подобається гра, на жаль, у цій грі, яка побудована за принципом 3 на 3, вони штовхають «одиночне розкриття». Це завжди щоденна гра, тому що в неї ніхто не грає, тому їм доводиться якось примушувати людей грати в неї. Неможливо розблокувати все, не заплативши занадто багато грошей. Я купив місячні абонементи на рік і все ще не отримав усіх персонажів.
Вже 1рок не падають бойци нік Дармес zx
Ця гра була такою гарною раніше, коли у вас були доступні всі карти, і ви могли грати у що завгодно зараз, якщо хочете грати на улюблену карту, вона доступна лише протягом години, що мені не подобається. Мені сподобався vollybrall, і вони видалили його, а останнім часом вони йшли на перерви по годинах щодня!
Гра класна але чомусь у мене немає кнопки писати в чаті і заглушувати текстовий чат теж кнопки нема виправте будьласка
Це чудова гра, мені подобаються оновлення та нові персонажі. Гарна якість та приголомшлива графіка, багато користувачів YouTube знімають відео про цю гру, і грати в неї весело.
Уважає СУПЕРСЕЛ у мене на акаунті зашол бот і витратив мені отримати всі геми в мене було їх 153 ставлю три і віріште цю проблему
Я грав у цю гру, і моя цукерка випала у мене з рота. крім виклику депресії, ця гра весела. пройшов рік, а я все ще трохи пригнічений. все одно весело. Ще рік і я ледве граю, але все одно весело. Я грав більше, це краще, ніж будь-коли
Норм гра пот чайок сойдьот
Бравл Старс. Новий рівень - Квест 21-03-2021 - Афіша Києва
Гра топ,ну коли ви берете Мармеладку і Клубник вони апають 56 ранг на френке,уберіть їх нафіг🤬🤞🤞🤞
Афігена гра і подарки😋
Після обновлення глючить гру
Я грав 3 роки і все ще ЛЮБЛЮ ЦЕ. supercell найкраще з січня по грудень. це збалансовано та легко... більшу частину часу. Чудова гра та безкоштовна булавка для бійок була чудовою. Я б поставив 100000000000 зірок на це, якби це було можливо. Також Clash royal — улюблена гра моїх братів. Будь ласка, додайте нову рідкісну бійку, останню Коли ми отримали один, це був у 2019 чи 2018 році, я не знаю, але це був один із них. У вас є найкращі творці контенту Лекс, Рей, Бентим1, Кайрос, Том та О.Д.
Не дуже веселий ігровий процес і отримання трофеїв так дратує. Єдина причина, чому я отримав цю гру, була для редактора карт, але вам потрібно 1000 трофеїв, щоб її розблокувати :/
Ігра дуже тупа ройнує нерви повне фууу нічо не випадає 😡😤😐
Brawl Stars Akčné yfvi
Це єдина гра, яку ви коли-небудь знайдете на своєму телефоні, в якій НЕ МАЄ РЕКЛАМИ! Я грав у неї роками, і вона стає тільки краще. Дивовижна гра завжди виходить з новим вмістом. Також не варто платити за перемогу.
Топ гра но зроби її нормальний підбор, тому що я граю в броубол і мені подається по 10 тисяч, хоча у мене 30 тисяч =) Я давно написав, що ви змінили підбор
Інтернет у цій грі жахливий, він жахливо нестабільний, і ви постійно граєте із затримкою від 100 до 150 мілісекунд
Ілка дай пляха муха лєгу а то не буду донатити і удалю бравл старс
Я би хотів, щоб можна було грати з двома однаковими персонажами, будь ласка, додайте цю функцію
Нечево невипадає весь бравл пас купила заробляє епічева а там нічево 5 да 5 а мені нехватает 20 бравлерів
Складання сірників — це жарт. Дуже передбачуваний, через що багато гравців не бажають брати участь у конкретних матчах... Так багато суперклітин потрапляє в цю категорію