Post by bansricharjumpwest on Feb 11, 2022 23:00:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jetpack Joyride ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jetpack Joyride IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ več vzdržljivosti ▞▞▞
▞▞▞ Jetpack Joyride 2022 version ▞▞▞
Obožujem to igro, toda razlog, zakaj ji dajem 4/5, je, ker res sovražim, da vsakič, ko igram raven, prikaže oglas, ki mi ni všeč
To igro sem igral že leta in mi je bila všeč. Pred kratkim sem ponovno namestil to igro po enem letu neigranja in je delovala 2 dni. Nova posodobitev " bling it on" se samo zatakne na nalagalnem zaslonu. Znova zaženite telefon, odstranitev/ponovna namestitev nista naredila nič. Samo palice pri nalaganju. Novi Galaxy s10+ ... pazite, da sem izgubil svoj stari shranek in da sem imel večino vozil in vso obleko, jetpack itd... vnovična namestitev in prijava sta povzročila, da sem izgubil vse to in sem moral začeti znova. Kaj je smisel prijave?!?!
Kul
Ta igrica je KR NEK
Bilo je dobro, vendar ni prav nobenih dobrih oblog za vaša vozila ali preobleke, vendar je v redu, ker je igra neverjetna, v bistvu je štiri od petih, ker če bi dosegel pet, mislim, da bi bilo to malo preveč, zato sem naredil že prej ampak ja
Igra je dobra zato jo priporočam!♡
Super je
Jetpack Joyride Arcade jlzb
Takrat je bila res zabavna igra brez oglasov, KAKO JE DAJ ZAKAJ SI HALF BRICK SI DODAL OGLASE Nihče ne mara OGLAŠEV, ZATO PROSIM, ZNEBI SE OGLAŠEV, PROSIM VAS, SAMO SE ZNEBI OGLAŠEV IN BO SPET
... ki so na voljo iOS, Android in vse druge mobilne platforme? ... Jetpack Joyride - Skoraj zgodovinska neskončna dirka, kjer morate z jetpackom pobegniti
Igre so bile v redu, veliko mi je všeč, vendar postane zapleteno in zahtevno, ko postane hitrejše, a poleg tega so igre super
Zabavno je, vendar ima nekaj težav. Prvič, potrebujem nekaj časa, da dobim kovance, da dobim stvari. 2. polovica tamkajšnjih stvari ima previsoko ceno. Zabavno je za igranje brez povezave. Toda po 1 minuti gre nemogoče hitro in nikakor ne morete nadaljevati. Igra se je spremenila, odkar sem jo dobil, in to ne na dober način. Igra vam zagotovo oropa dan.
Ta igra je preprosta in zabavna in že dolgo uživam v njej. To je preprosta igra izmikanja, ko vidite, kako daleč lahko pridete mimo določenih ovir in poskušate izzvati sebe in prijatelje. Moj največji oprijem je, koliko težav je sistem za varnostno kopiranje iger, saj je lahko precej izbirčen. Zdi se, da nekaj dni deluje dobro, nato pa naslednjič rečete "varnostno kopiranje v oblaku ni uspelo". Nenehno dodajanje novih vsebin je super, a če moramo tvegati, da izgubimo tisto, kar smo delali, igri ne morem dati polnih pet zvezdic. Upam, da bodo v nekem trenutku to rešili.
Ta igra je bila včasih neverjetna!!!! Med dogodki lahko kupite različna oblačila, različne dodatke in celo odklenete kuharske stvari. Toda zdaj ne morete storiti ničesar, če je to. Včasih ste se lahko prijavili, zdaj pa ne morete. Vse, kar lahko prilagodite, morate plačati s pravim denarjem. Nimajo skoraj ničesar od tistega, kar so imeli včasih. Kaj si naredil s to igro?? Zdaj se zdi, da gre za denar in ni tako zabavno ... Prav tako sem vam poslal e-pošto, dvakrat pravzaprav in nikoli se ne odzovete
Kul igra
Jetpack Joyride Arkádové hjyd
... Canabalt, Jetpack Joyride, in Subway Surfers. ... zasledovalcu Applu in njegovemu operacijskemu sistemu iOS pa le 14-odstotni delež.
Nekako sem izgubil več kot 330000 kovancev. Imel sem več kot milijon. Samo izginili so. Kaj se je zgodilo? Vem, da nisem nič porabil, saj igre nisem igral več dni. Spremenjen je bil tudi jet pack, česar nisem storil. Vse to se je zgodilo od zadnje posodobitve.
Sm obrnu že 8-krat
Ali je Harvin sovražil, ker vas silijo v gledanje oglasov! In na koncu ti ne dajo ničesar. Če se odločim za drugo priložnost, 2x minuse ali končne vrtljaje, moram gledati oglas, kar je v redu. Ko pa ga narediš, si ga oglej in še vedno ne dobiš nič lažnega!!!!!!👎👎👎👎👎 me navduši, da bi ga želel odstraniti.
Z oglasi se strinjam, vendar želim, da bi bili omejeni samo na zahtevo. Brez problema bom gledal oglase, ko bom v zameno dobil nekaj dodatnega. 👍
Ta igra je bila zelo zabavna, dokler nisem vklopil wifija in igral dogodek Star Trek, sem jo izklopil in se nato vrnil v igro in se je zataknila v nekakšnem "demo" načinu, kjer ne moreš priti do domači zaslon in ko umreš, ti samo brezplačno oživi. Vse moje stvari in kovanci so izginili.
Fantje, ki sem jih hekiral, pojdite na jotube in napišite, kako vdreti lucky patcher, pojdite describson in kliknite modro
To je super igra in ljudem, ki dajejo ocene z 1 zvezdico zaradi oglasov, samo izklopite wifi ali mobilne podatke ali opravite kateri koli nakup v igri.
Sej je če fajna
To je dobra igra, vendar mislim, da potrebuje nekaj manj oglasov ali vsaj oglasov na boljših mestih. V redu bi bil, če bi bili po vsakem drugem krogu in z nekaterimi na zaslonu med igrami s trgovino, vendar ne z njimi po vsakem posameznem krogu
Jetpack Joyride ஆர்கேட் skfr
Jetpack Joyride Arkádové hjyd
To ocenjujem slabo, saj bo ta igra naključno izbrisala vaše podatke in zaslužke. Torej to ni igra, ki bi jo NIKOLI kupili s pravim denarjem. Izgubili boste kupljene predmete. Sicer pa se zabavaj.
Všeč mi je igra, vendar sem naletel na to napako. Paket Nazaj v prihodnost je bil izjemen in za nakup je bilo na voljo še 4 ure. Zato sem se odločil, da ga dobim. Vendar je preklical plačilo in ponastavil. Ko se je spet odprlo, je dogovora ni več! ;( Drugače pa dobra igra...
full mi je všeč ko dobiš to kroglo in še super moči!!!
Igra se ne bo naložila niti mimo začetnega zaslona v 70 odstotkih časa, in ko se to zgodi, me bombardirajo z oglasi. Zdi se mi, kot da večino časa niti ne igram igre in namesto tega sedim in čakam, da se nekaj naloži, ali čakam, da se oglas konča. Razen vsega tega je to precej zabavna igra.
V prvo mi ni naložil
Ohladi
Najbolj kul je SAM
Mini World: CREATA Adventure oar
Zadeti so največji biki
Če se vrnete leta pozneje in imate plačne zidove, ki zaklepajo tretji pripomoček? Poslušajte, vsi, ki se odločite prebrati ocene. Half brick studios je padel s svojega položaja in v dobesednem desetletju ni naredil dobre igre. To je res žalostno, zato so za igre, ki so jih že izdelali, vložili VELIKO v nakupe aplikacij. Zabavno je podoživeti nostalgijo, ampak to je to. Nasvet dolgoletnega oboževalca propadajočim studiem, ne postavljajte plačnih zidov, ker nas odganjate stran. Postavite oglase, vendar jih naredite subtilne.
Ok sam če maš hifre prste je še lažje
Polna dobra igricaaa!
To igro sem prenesel štirikrat v nekaj letih, igrati jo je zabavno, vendar po približno enem tednu ne bo več mimo začetnega zagonskega zaslona. To počne vsakič, ko ga prenesem.